Header zeiltochten
Driemastklipper Radboud

Zakelijke dagtocht zeilen

De Radboud laat zich ook makkelijk inzetten voor een dagtocht zeilen. Zij leent zich voor de ontvangst van zakenrelaties en voor bijeenkomsten waarbij het belangrijk is even buiten de werkomgeving te treden. De gasten ondergaan de beslotenheid van een schip, maar hebben aan boord toch alle gewenste faciliteiten binnen handbereik.

Vergaderingen en presentaties kunnen worden afgewisseld met ontspanning aan dek. Even genieten van de frisse, zilte wind. Of de vergadering onderbreken met een verfijnd buffet of diner benedendeks.

Of u tijdens uw dagtocht wilt zeilen of niet kunt u zelf beslissen. Uiteraard geeft zeilen een extra dimensie aan de dag, temeer daar de zeilen door een aantal mensen worden gehesen, zonder hulp van lieren. Dat is pas teamwork!

Mocht er voor actief zeilen niet voldoende tijd zijn, dan kan de klipper ook afgemeerd aan de kade of op een andere bijzondere plek een prima locatie bieden.Bijvoorbeeld in combinatie met een locatie aan wal, zodat gasten in en uit kunnen lopen.

Heeft u speciale apparatuur nodig voor uw presentatie of vergadering? Kan geregeld worden!

Heeft u bijzondere wensen voor eenvoudige hapjes, lopende buffetten of uitgebreide maaltijden? Geen probleem! De Radboud is er klaar voor en kan met zijn uitstekend geoutilleerde keuken en haar eigen kok of met een externe catering u op een representatieve wijze van dienst zijn.

Dagtocht zeilen of vakantie

Het schip biedt alle faciliteiten voor een ontspannen of actieve, maar comfortabele vakantie of dagtocht. Zeilen is uiterst geschikt om op een sportieve manier tot rust te komen. Het streven om u hier een onvergetelijke reis te bezorgen staat centraal. Helpen bij het zeilen is gewenst en natuurlijk ook een leuk onderdeel van uw vakantie of dagtocht.

Tal van arrangementen nodig
Elders aan boord gaan? Actieve tussendoortjes op het land,
zoals een bezoek aan het Zuiderzeemuseum? Tal van arrangementen zijn mogelijk. ’s Ochtends de zeilen hijsen en de oversteek maken van bijvoorbeeld Stavoren naar Medemblik, waar fietsen voor u klaar staan. Na een dag vol afwisseling bijkomen aan boord, onder het genot van een hapje en een drankje. U zult zich dan herboren voelen. Een dagtocht zeilen voelt op deze manier aan als een lange vakantie.

Dankzij de complete inrichting en technische mogelijkheden is het schip ‘self supporting’. De klipper gaat dan ook zo voor anker buiten de soms drukke havens, bijvoorbeeld in een verstild natuurgebied.

Allerlei voorzieningen veraangenamen de vakantie. Een kok, die u met een voedzame maaltijd na uw uitstapje opwacht? Is mogelijk. Of zelf koken in de goed geoutilleerde kombuis, met de boodschappen van uw lijstje aan boord bezorgd?

De Radboud stemt de reis of dagtocht graag op uw wensen af. Wij bieden u graag een offerte op maat.

Vertrekpunten

De Radboud vaart op het IJsselmeer en de Waddenzee. Enkhuizen is de thuishaven.

Andere vertrekpunten zijn uiteraard bespreekbaar.