Header Algemeen met touwen
Driemastklipper Radboud

Een klipper is een snel zeilschip dat zich onder andere kenmerkt door meerdere masten. De Radboud is een driemastenklipper, en het grootste zeilschip op het IJsselmeer. Met een lengte van maar liefst 55 meter is het een unieke klipper om te huren voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of familiebijeenkomsten. Wilt u deze traditionele klipper huren dan kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Over Klipper Radboud

De Radboud is de allergrootste klipper die u kunt huren van het IJsselmeer. Haar indrukwekkende lengte van 55 meter biedt, bij een breedte van 7,5 meter, zee├źn van ruimte. Het schip onderging in 1999-2000 een complete vernieuwing, die haar de classificatie van vijfsterrenschip opleverde. Bij de verbouwing kon gebruik worden gemaakt van haar forse afmetingen. Bij het betreden van deze klipper valt dat dan ook meteen op.

De inrichting van het dek is dusdanig dat het weidse uitzicht over zee nergens wordt verstoord door obstakels. Ook het scheepsinterieur heeft een opvallend ruim en open karakter, waardoor zichtlijnen van de ene ruimte naar de andere ontstaan.